Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Календар на предизвикателствата за 2022 г. - за двойки

Арт.№ 1410003

Предлагаме Ви оригинален и забавен коледен подарък за Вашата половинка, с помощта на който ще прекарвате повече време заедно - календар за 2022 г. с предизвикателство за всеки ден!

Предизвикателствата са изключително разнообразни и са съобразени с дните от седмицата, сезоните и празниците.

Цена

27,99 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Искате да прекарате повече време с половинката? Календар на предизвикателствата за двойки ще Ви помогне за това! С него Ви очакват 365 различни и свежи предизвикателства, които ще разнообразят връзката Ви. 

Темите са изключително разнообразни. Положителните емоции - гарантирани! Изтъркайте скреча и научете какво Ви очаква за деня. Предизвикателствата са съобразени със сезоните, празниците и дните от седмицата.

Изпълнявайте и се радвайте на компанията си. Заедно е по-весело! 

Благодарение на стилния си дизайн, календарът ще се впише отлично в домашния уют. 

Впечатляващ подарък за всеки повод. Подарете си повече време заедно!

 

Характеристики:

сгънат размер 235 х 340 мм
корица: 4 стр., 300 гр хром мат
тяло: 24 стр., 200 гр хром мат

Време за доставка: 3-5 работни дни

По интереси: Романтични

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,5 лв -Цената до адрес на клиента е 7,5 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.