Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Коледен персонализиран подаръчен комплект за дете

Арт.№ 0331515

Какво би зарадвало един малчуган повече от признание за послушание от самия Дядо Коледа, при това продружено със сладостта на шоколада.

Коледен персонализиран подаръчен комплект за дете е симпатична идея за подарък на вашето дете или племенник с бърза и сигурна доставка за цялата страна. Направете Коледата на децата наистина вълшебна!

Цена

35,55 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Коледен персонализиран подаръчен комплект за дете е вълнуващ подарък за всеки малчуган!

Размер на сертификата: 18х13 см. Рамкиран в рамка по избор от падащото меню.

За сладкaта изненада под етикета ще се погрижи Линд Линдор млечен шоколад класик, 100 г. Персонализацията на шоколада представлява магнит, който може да се сложи на хладилника за повече усмивки и добро настроение в ежедневието.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци:

По интереси:

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.