Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Колекция тениски за моминско парти F.R.I.E.N.D.S.

Арт.№ 0331076

Обличай се като Рейчъл или се Смей като Фийби...новите ни дизайни тениски за сватба и моминско парти са вдъхновени от култовата продукция Приятели и са тук, за да ви помогнат да вдигнете градуса на настроението на всяко моминско парти!

Направете приятна изненада на булката или на момичетата ако вие сте булката С колекция тениски за моминско парти F.R.I.E.N.D.S купонът е неизбежен!

За този продукт се изисква предварително плащане.

 

Цена

19,90 лв.
17,91 лв.
Спестявате 1,99 лв.

Остават:


Цвят

  • Бял
  • Черен

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 7-10 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

 Колекция тениски за моминско парти F.R.I.E.N.D.S. - една приятна изненада за моминско парти, вдъхновена от любимият на всички сериал Приятели!

Размери: 

S 58/40
M 60/43
L 62/46
XL 64/49
XXL 66/52

Видове подаръци: Тениски

Време за доставка: 7-10 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,5 лв -Цената до адрес на клиента е 7,5 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.