Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поради натовареност около празниците, може да има забавяне в доставката на пратките. Благодарим Ви за разбирането!

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Луксозен козметичен комплект Плодове

Арт.№ 9200059

Подарете на любима жена тропическата ароматерапия. Луксозният козметичен комплект "Плодове" е подходящ за специален повод- юбилей, рожден ден, имен ден, 8 март, Свети Валентин. 
Комплектът е ефектно опакован за разкош! Подарете наслада за очите и тялото!

Цена

31,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарете на дамите тропическата ароматерапия, след която тялото ще се чувства освежено, тонизирано и отпочинало. 
Луксозен козметичен комплект "Плодове" е подходящ за всеки повод: Коледа, рожден ден, Деня на жената, 
Празника на влюбените, имен ден.


Подарете на дамите тропическата ароматерапия, след която тялото ще се чувства освежено, тонизирано и отпочинало. 
За да е максимален ефектът от спа процедурата, се препоръчва продуктите да се използват в комбинация. 
Започва се с малко количество от солите за вана, които успокояват и зареждат с енергия, благодарение на аромата 
на ябълки и боровинки. След това се премахва мъртвата кожа със специалната гъба и пилинга за тяло, 
който ухае на портокал и нектарина. Кожата става гладка и освежена. После по ваше желание може да продължите с душ гела. 
Той има аромат на ягода и папая. Накрая използвайте лосиона на тяло, ухаещ на банан и кокос. 

Комплектът съдържа:


соли за вана, 200 г
пилинг за тяло, 200 мл
душ гел, 190 мл
лосион за тяло, 190 мл
гъба за тяло
кошничка

Марка: Raphael Rosalee 
Произведено в Германия
Изцяло изработени от естествени масла.

№ 200728 

Време за доставка: 2-3 Работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.