Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Кутия Еротика

Арт.№ 0330091

Кутия Еротика - подарете на своята половинка провокация и еротични изживявания с един много нестандартен подарък. 

Красиво опаковани в кутийка в правоъгълна форма, белезниците и секс заровете ще освежат сексуалния Ви живот и ще са повод всекидневно да разгорещявате страстите. Подарете на любимия човек за Свети Валентин, рожден ден, имен ден или не чакайте конкретен повод.

Поднесете еротика в един по-различен и разкрепостен формат! 

 

 

Цена

16,90 лв.

Цвят

  • Черен
  • Розов
  • Червен

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Кутия Еротика- подарете на своята половинка един провокативен подарък за двама. 

Това е една оригинална идея, която ще вдигне градуса на еротичните Ви фантазии и ще подобри сексуалния Ви живот. 

Подарете нещо нетрадиционно, което със сигурност ще предизвика много сладки емоции и бурни страсти. 

Комплектът включва:
- Белезници с пух;
- Секс зарове - 2 броя;
- Картонена кутия в правоъгълна форма.

Секс заровете са два броя, единият с надписи на всяка страна - спалня, градина, кухня, кола, души на английски език ...., вторият с различни сексуални пози.
Заровете излъчват фосфоресцираща светлина в тъмното.

Време за доставка: 1-2 работни дни

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.