Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Магическа чаша със снимка и текст

Арт.№ 1900049

Поднесете оригинален подарък - магическа чаша, която променя цвета си при взаимодействието си с топла напитка. 

"Абра кадабра"- подарете доза магия, която силно би впечатлила всяко дете в семейството. 

Чашата е подходящ подарък за рожден ден, имен ден или годишнина. Персонализирайте я според повода и човека като ни изпратите снимката, която магически ще се появи след наливане на топлата напитка. Бъдете атрактивен и непредсказуем с подаръка си!

Тъй като продуктът е персонализиран и се изработва специално за Вас, фирмената политика на Podaraci.bg изисква той да бъде заплатен предварително.

 

Цена

26,00 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Магическата чаша има свойството да променя цвета си, когато в нея бъде налята топла напитка. 

Тогава първоначалното оцветяване изчезва и като с магия желаното от Вас изображение /т.е. снимката, която сте ни изпратили/ става видимо.

Когато чашата се охлади, тя отново възвръща своя първи основен цвят и напечатания образ избледнява. 

Забележка: 

Забулващият цвят на чашата е леко прозрачен.

Материал: Керамика

Време за доставка: 2-3 Работни дни

Размер: 9,5 см / 7,5 см

Цвят: черен

Видове подаръци: Чаши

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.