Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София работи само като офис. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от нашия офис, след като сте заплатили предварително в сайта и сте получили потвърждение от наш оператор.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Маска за многократна употреба

Арт.№ 1500013

Предпазна маска за многократна употреба, българско производство. Предлагаме Ви оригинален дизайн на маска, чрез която да изразите себе си и да не губите доброто настроение, от което всеки има нужда.

Маската е изработена от два пласта, между които е оставен отвор (джоб) за поставяне на марля или друго допълнително предпазно средство. Външният пласт е от хидрофобиран плат за максимална защита от пръски и капки. Вътрешният пласт е изработен от 100% памук. След употреба изперете на 60 градуса и изгладете на 2-ра степен с обилна пара (за дезинфекция).

Маските НЕ са сертифицирани! 

Изперете преди първа употреба!

Картинката е бродирана, което я прави по-издръжлива в сравнение с щампите.

Размерите са стандартни.

Цена

12,90 лв.

Изберете маска

  • детска

  • Delivery icon Време за доставка: 5-7 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Маската е изработена от два пласта, между които е оставен отвор (джоб) за поставяне на марля или друго допълнително предпазно средство. Външният пласт е от хидрофобиран плат за максимална защита от пръски и капки. Вътрешният пласт е изработен от 100% памук. След употреба изперете на 60 градуса и изгладете на 2-ра степен с обилна пара (за дезинфекция). Маските НЕ са сертифицирани! 

Време за доставка: 5-7 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.