Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Златна репродукция Темида

Арт.№ 0690144

Луксозна репродукция на древногръцката богиня на правосъдието Темида - подарете позлатено бижу за дома и истинско произведение на изкуството. 

Зарадвайте свой приятел адвокат за неговия личен или професионален празник. Подарете още за юбилей, Сватба, Кръщене, годишнина. 

Защото оригиналните подаръци винаги се ценят високо!

Цена

225,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Луксозна репродукция на древногръцката богиня на правосъдието Темида - изберете различен и артистичен подарък за юбилей, сватба, Кръщене, рожден ден, имен ден. Подходящ подарък за адвокати. 

Зарадвайте своята майка, сестра, племенница, приятелка с оригинална подаръчна идея. 

Украсете празника и дома с изкуство и живопис. Подарете скъп спомен!

Изработена от 24 карата златно покритие под формата на тънък фин пресован златен лист.

Предлага се в красива подаръчна кутия.

Произведена от Orchids Gold.

Размери: 24.5/31 см.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.