Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Мултифункционална музикална детска играчка за баня - ХИТ

Арт.№ 1430045

Подарете водна фиеста на Вашите деца, племенници, кръщелнци!

Къпането ще се превърне в истинско водно приключение. Страхотен и вълнуващ подарък кза момичета и момчета. Усмихнете любимо хлапе за неговия рожден ден, имен ден, Деня на детето. 

Цена

35,50 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Висококачествена водоустойчива играчка с фонтан - подарете приключение на децата в банята! 

Повечето малчугани обичат да се плискат в банята, но къпането не е забавление за всичко...до СЕГА!

С този подарък банята ще се превърне в удоволствие за всички!  

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА И ВТОРА ЧАСТ ВОЗИЛО С МУЗИКА И ОЩЕ LED СВЕТЛИНА. 

Когато добавите и прикрепите долната част на играчката, получавате чудесна музикална забава + LED осветление. Движения в случайна посока и няколко на брой забавни песнички.

Характеристики: 

Мултифункционална

Забаввна

Хипоалергенна

Нетоксична

Тегло: 0.31

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.