Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Тими Провала 5 - Не пипайте тази книга

Арт.№ 1310268

Подарете една история за заплетени случаи и детективски подвизи. 

Всяко дете би се радвало на такъв подарък, който ще го пренесе в нови цветни светове. 

Цена

12,90 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Предговор:

Я виж ти, вие продължавате да четете

Не знам много за вас. Знам обаче следното:Не проявявате никакво уважение към бележката на автора. Когато в бележката на автора на предишната страница ви помолих да оставите книгата и да престанете да четете, вие решихте, че това означава.

Здрасти! Продължавайте да четете! Затова, нека да мина направо на въпроса. Аз съм Тими Провала. Аз съм детектив. Забранено ми е да извършвам детективска дейност. Не ви трябва да знаете подробностите. Достатъчно е да разберете, че цялата тази детективска работа, за която ще прочетете, изобщо не е трябвало да я има. Единствената причина, поради която изобщо пазя някакви сведения за нея е, че знаех, че преживявам най-продуктивния период в историята на детективската дейност. Така че, ако възнамерявате да продължите с четенето (досега така и не успях да ви спра), трябва да вдигнете дясната си ръка и да изречете следната клетва:

Аз, (кажете името си), давам съгласието си никога да не разкривам съдържанието на тази книга пред никого, включително, но не единствено, пред майката на Тими, която ще смачка Тими като буболечка, ако разбере, че по време на забраната е извършвал детективска работа.Освен това съм съгласен, че ако наруша която и да е част от тази клетва, нарочно или не, ще бъда подложен на следното наказание: Ще бъда залят с горчица и ще бъда изяден от една полярна мечка.

 

ИСБН: 9789542826057

Страници: 304

Корица: мека

Тегло: 0.50

Дата на издаване: 2019-07-08

Автор: Стефан Пастис

Издател: Сиела

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.