Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София не работи. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от магазина, след потвърждение от наша страна.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Удобен разделител за чекмедже

Арт.№ 1430350

Сложете край на хаосът в чекмеджетата в дома Ви с помощта на този удобен разделител за чекмедже. 

Всеки дом има един проблем - липсата на място за всевъзможните вещи, които трупаме във времето.

Затова една по-добра организация нкога не е излишна. Този разделител ще свърши чудесна работа с вашите чекмеджета, 

Защото е важно да се чувстваме комфортно вкъщи!

Цена

23,60 лв.

Размер

  • 55*175мм
  • 70*470MM
  • 90*470MM
  • 110*470MM
  • 140*470MM

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Удобен разделител за чекмедже - организирайте чекмеджето си по рационален начин. 

Функционално решение, от което всеки дом има нужда!

Тегло: 0.6

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.