Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчна щайга Зодиaк

Арт.№ 0330066

Подаръчна щайгичка "Зодиак" - поднесете нещо нетрадиционно, подарък, който създава атмосфера! Кажете "Наздраве" с глътка класно вино и подсладете емоциите с шоколадови трюфели и позитивни мисли!

Подходяща идея за съпруга, гадже, сестра, приятелка, колежка за Свети Валентин. рожден ден, имен ден и всеки специален повод. 

Подаръчните кошници винаги са били хит сред подаръците и това не е случайно! Подарете нещо класно, оригинално и запомнящо се!

Цена

81,95 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчна щайгичка "Зодиак " - едно много оригинални готово решение за подарък за рожден ден, имен ден или кръгла годишнина!

Това е един елегантен и напълно завършен подарък с атрактивна визия! Изненадайте скъп човек и му поднесете буквално сладки емоции и добро настроение!

Поръчайте сега и се подгответе за комплиментите после!

В щайгичката са поставени:

- Бутилка вино "Зодиак"

Бутилката е с мерло от Хърсово - червено сухо вино с рубинен цвят, атрактивен нос, с аромат на горски плодове. Класно вино с мек плодов вкус и продължителен послевкус. Вместимост: 0.75 л.

- Шоколадови трюфели от 175 г

- Томче с 275 любопитни и интересни факта

- Печен фъстък "Кронос" в метална кутия 150 гр

Време за доставка: 1-2 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни кошници

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.