Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчен комплект Тя готви

Арт.№ 0330215

"Тя готви" е подаръчен комплект с вкус на ванилия и лимон. С нотка на закачка към модерната домакиня или с признание към незаменимите в кухнята баби, комплектът "Тя готви" е подарък за празник като 8ми март, рожден ден, имен ден, Коледа.

Цена

48,90 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

"Тя готви" е подаръчен комплект с вкус на ванилия и лимон. С нотка на закачка към модерната домакиня или с признание към незаменимите в кухнята баби, комплектът "Тя готви" е подарък за празник като 8ми март, рожден ден, имен ден, Коледа.

Комплектът "Тя готви" включва:

Тефтер за готварски рецепти с твърди корици и полускрита спирала COOK BOOK. Тефтерът разполага със 174 страници, съдържащи секции, в които можете да напишете любимите си рецепти, както и начина им на приготвяне.

Тефтерът се предлага само в черен вариант.

- Дървена точилка 100 см

- Дървена дъска за рязане - 54 х 23,5 см

- Стъклен буркан с вместимост 1л

- Крем за сладкиши вкус ванилия на Dr. Oetker 50 гр

- Бакпулвер на Dr. Oetker 10 гр

- Ванилена захар на Dr. Oetker 8 гр

- Есенция лимон на Dr. Oetker

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.