Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Шотове с пози Кама Сутра

Арт.№ 0560037

Щури чашки шотове с пози Кама Сутра-  един закачлив и интересен подарък за любителите на алкохола и еротиката. 

Погрижете се за един по-различен Свети Валентин с по-добрата половинка. Шотовете ще вдигнат бързо градуса на настроението и не само. 

Отдайте се на емоцията и тръпката от играта. Разнообразете сексуалния си живот и създайте незабравими спомени, които винаги ще будят усмивка. 

Подходящ  закачлив подарък за бъдещите младоженци на ергенско/моминско парти. 

 

Цена

15,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Щури чашки шотове с пози Кама Сутра - една провокативна изненада, която можете да устроите на половинката си по повод Деня на влюбените или Вашата годишнина. Излезте извън клишето.

Поднесете нещо забавно, атрактивно и много еротично. Разпалете страстите и въображението. Настроението е гарантирано!

Подаръкът е подходящ като сладка закачка, която можете да подарите на булката или младоженеца съответно на ергенско и моминско парти с пожелания за бурен сексуален живот и след брака. 

Характеристика: 

Шотовете са стъклени. Височина на чашата: 7 см

Шотовете се предлагат в картонена кутия с прозорче отпред. 
 

Материал: Стъкло

Височина: 7 см

Време за доставка: 1-2 работни дни

По интереси: Интересни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.