Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София не работи. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от магазина, след потвърждение от наша страна.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Звезда за рожден ден с нумерологичен анализ на рождена дата

Арт.№ 0330688

Търсите оригинален подарък за рожден ден - нещо, с което истински да изненадате празнуващия? Предлагаме Ви истинска звезда за повода, която е придружена с нумеологичен анализ за дата на раждане.  

Един символичен и същевременно докосващ сърцето подарък за рожден ден! Направете подаръка още по-вълнуващ като подарите звездния подарък заедно с още едно оргинално допълнение - нумерологичен анализ на датата на раждане! 

Това не само е един различен подарък, но и подарък който може да допринесе за разбиране на уникалната психика, интереси, таланти и нужди на индивида.   

В описанието по-долу можете да видите какво включва всеки комплект.

При поръчка на повече от 10 броя получавате отстъпка.

Цена

114,79 лв.

Комплект за звезда

 • Стандарт
 • Плюс
 • Лукс

Персонализирай продукта:


Продукти за персонализация

Екстри
 • Частицата истински метеорит
  + 15,00 лв.
 • Кръгъл кристал
  + 6,00 лв.
 • Кристал звезда
  + 7,00 лв.
 • Кристал сърце
  + 8,00 лв.
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Какво е нумерологичен анализ на датата на раждане?

Анализ на датата на раждане чрез закодираното в нумерологичната карта на конкретната личност. Той е насочен към характера, разбиране на индивидуалната психика, реакции, емоции, мястото ни в живота, еволюцията на съдбата на индивида. Прави се тълкуване число по число, взаимодействието между числата вътре в квадрата, тълкуване на липсващи числа в квадрата (ако има такива), тълкуване на формата, която се получава от натрупването на числа в квадрата (това е самата карта), рождени кодове спрямо датата на раждане, число път на живота, ниво на лична енергия според числото на път на живота и още разнообразна информация идваща от получените комбинации – точки, чертички, хоризонтали, вертикали или диагонали.

Анализът се извършва от професионална нумероложка с дългогодишен опит, в работата си по Квадрата на Питагор, която е преминала успешно през много обучителни семинари, за да Ви помага да израствате и използвате максимално своя потенциал чрез правилно тълкуване на числата и тяхното взаимодействие в рождената ви карта. 

*Важно уточнение: На личности под 18 години, не е редно и полезно за душата да се прави Анализ на датата на раждане просто защото информацията касае неща, които изискват осъзнаване, което не е възможно в млада(детска)възраст. Човека трябва съзнателно да е пожелал подобна информация за себе си, както и да е в състояние да я възприеме и осмисли. Препоръчителният вариант е Съпоставка между роднини – родител и дете или други подобни роднински връзки където се дава информация доколко съвместим си с детето/родителя/ роднината си.


* СЕРТИФИКАТ - автентичен, подпечатан и подписан с имената и датата, които ни подадете.
* ЗВЕЗДНА КАРТА - персонална звездна карта с посочени координати.
* КАРТИЧКА - персонализирана картичка с Ваше лично послание.
* ПАПКА - дизайнерска персонализирана папка с тематиката на повода.
* ПЛИК - брандиран плик, в който е поставен целият подаръчен комплект.

Пакет "Плюс" включва:
* СЕРТИФИКАТ - автентичен, подпечатан и подписан с имената и датата, които ни подадете.
* ЗВЕЗДНА КАРТА - персонална звездна карта с посочени координати.
* КАРТИЧКА - персонализирана картичка с Ваше лично послание.
* ПАПКА - дизайнерска персонализирана папка с тематиката на повода.
* ПЛИК - брандиран плик, в който е поставен целият подаръчен комплект.
* ПОЗДРАВИТЕЛНО ПИСМО със стандартен текст - страхотно пожелание към получателя на сертификата.
* Клип рамка с размер А4, чиято предна част е изцяло стъклена. В нея се поставя сертификата.

Пакет "Лукс" включва:
* СЕРТИФИКАТ - автентичен, подпечатан и подписан с имената и датата, които ни подадете.
* ЗВЕЗДНА КАРТА - персонална звездна карта с посочени координати.
* КАРТИЧКА - персонализирана картичка с Ваше лично послание.
* ПАПКА - красива папка, специално направена с дизайн за всеки повод.
* ПОЗДРАВИТЕЛНО ПИСМО - което докосва сърцето на всеки получател.
* ЛУКСОЗНА РАМКА ЗА СЕРТИФИКАТА с размери 30х40 см с паспарту.
* КАРТОНЕНА КУТИЯ с размери 30x40 см, в която е разположен подаръчният комплект.

Време за доставка: 5 работни дни

:

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.