Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

365 дена романтика за жена и любовна картичка

Арт.№ 0330089

365 дена романтика за жена и любовна картичка - един ужасно сантиментален и романтичен подарък, който ще очарова всяка жена!

Накарайте любимата жена да се чувства винаги специална и  обичана! Изненадайте я за Свети Валентин, годишнина, друг специален повод, а защо не и без повод - точно защото любовта не изисква специални празници, тя е делнична, живее в ежедневието ни и никога не свършва!

Подарете емоция облечена в думи 365 дни в годината!

 

Цена

66,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

365 дена романтика за жена и любовна картичка - поднесете един вълшебен и много сантиментален подарък на любимата жена, с който да й напомняте колко много я обичате всеки един ден от годината! Подарете романтика 365 дни в годината!

Подходящ подарък за Свети Валентин, годишнина, друг специален повод или без повод. 

Кутията включва кутия с 365 късметчета (колкото са дните в годината). Те са навити като папирус, завързан с панделка. 313 от тях са жълти на цвят, а 52 са червени. Защо ли?

Правила на играта: 
Всеки ден от понеделник до събота Вашата любима започва деня си, като тегли по едно жълто късметче, в което се намира Вашето любовно послание към нея във вид на комплимент.

Примери за съдържанието на любовните комплименти:

Красива си като цвете!
Желая те безумно!
"Обичам те!" на 60 различни езика
За останалите 52 дена, т.е. всяка неделя, тя изтегля по едно червено листче, което съдържа по-специално послание във вид на желание и неотворено Ви го предава. Вие го прочитате на глас и сте задължен да го изпълните на момента. 

Примери за съдържанието на неделните желания:

Направи ми масаж!
Заведи ме на shopping!
Искам закуска в леглото!
С този романтичен подарък ще показвате на Вашия партньор всеки ден от годината колко много го обичате! 

Съдържание: 313 жълти и 52 червени листчета 
Размери: дължина 15 см, ширина 14,5 см, височина 5,5 см.

Получавате и подарък - ламинирана картичка с истинска четирилистна детелина и надпис "Обичам те".

С този подарък не само ще спечелите сърцето на Вашата любима, но и ще впечатлите нейните приятелки и близки!

Кутийката е във формата на сърце, цветът й може да има разминаване с тази на снимката.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.