Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Ароматна свещ AMIRA PERFUMES Intense Perfume

Арт.№ 1610010

Поднесете романтика, хармония и нежна ароматерапия с ръчноизработената от соев восък Ароматната свещ на AMIRA PERFUMES INTENSE PERFUME.

Уникалният дървен фитил издава звук на горяща камина, което допълнително допринася за вашият релакс и комфорт! Перфектният подарък за годишнина, 14 февруари, рожден ден, имен ден или просто така без повод - за да зарадвате любимия човек с уют и ароматна терапия за душата. 

 

Цена

22,00 лв.

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Ароматната свещ на AMIRA PERFUMES INTENSE PERFUME, придава на Вашият дом прекрасен аромат и уютна атмосфера!

Характеристики:
– По време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уют
– Дълъг период на горене около 30 часа
– 200 гр.

Състав:
– 20% парфюмно масло INTENSE PERFUME
– Съдържа 100% соев восък
– Дървен фитил осигуряващ равномерно горене

Ароматната свещ на AMIRA PERFUMES INTENSE PERFUME е ръчно налята и е изработена от 100% натурален соев восък.

Видове подаръци:

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,5 лв -Цената до адрес на клиента е 7,5 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.