Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

1 юни - празник на всички малки и пораснали деца

Наближава най-любимият ден на всички деца - 1 юни! Той е слънчев, той е цветен, той е пълен с емоции и шарени балони! Толкова щастливи, толкова искрени и неподправени, децата с любопитство и ококорени очи очакват с какво ли ще ги изненадаме!             

А вие готови ли сте с подаръците за Деня на детето?

Ето някои интересни цветни подаръчни предложения за деца!

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА КАЛЪФКА ЗА ВЪЗГЛАВНИЧКА ЗА МОМЧЕ

Персонализирайте калъфка за възглавничка за момче или момиче, като изберете един от нашите цветни дизайни! Направете детската стая по-уютно и щастливо място. Всяко дете ще се радва да има възглавничка със своето име. 

ПЛЮШЕНА ИГРАЧКА МИНИ МАУС


Децата обожават плюшените играчки! Подарете на вашата дъщеря любимката на всички момиченца Мини Маус и я накарайте да засияе от щастие! Играчката е с размери 76 см и ще донесе звезди в детските очи!

ОЦВЕТИ БЪЛГАРИЯ – ДЕТСКА КАРТА СЪС ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

Това е един креативен подарък, който ще ви осигури часове забавление за цялото семейство! Споделете качествено време с децата, като им помогнете да оцветят черно-белият постер „Оцвети България“.  Дървета, реки, езера, културни, природни и исторически забележителности нямат търпение да се запознаят с Вас и Вашето въображение, за да придобият нюансите, в които виждате нашата Родина. 

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ТЕНИСКА С БУКВАТА НА ДЕТЕТО

Кое дете не си мечтае да има блузка със своята буква? Заложете на този практичен и шарен подарък, който вашето малко съкровище с удоволствие ще носи през цялото лято! Персонализираните подаръци винаги носят специална емоция!

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ПАМУЧНА МЕШКА ЗА ТИЙНЕЙДЖЪР

Ако имате пораснало дете в трудната възраст на тийнейджърството, то най-вероятно тази персоналиизрана мешка от еко плат би била идеалният подарък!

Каквото и да изберете за 1 юни, помнете, че най-важна е обичта, с която подарявате подаръка! Цветен и незабравим 1 юни за вас и вашето семейство ви желаем!