Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Мама-най-важната жена в живота ни

МАМА - причината да сме тук днес и да даваме и ние частичка от себе си на света! Мама е нашата най-голяма опора, нашият най-верен приятел, нашето тайно дневниче, рамото, на което можем да поплачем! Нейната глас е винаги топъл и загрижен, милувката й нежна като кадифе, а дланта -  винаги протегната, за да ни хване ако паднем под ударите на живота.

Мама - една семпла думичка от четири букви, но изпълнена с толкова много смисъл, обич и сила! Каквото и да кажем за МАМА никога няма да е достатъчно, защото понякога думите не са толкова красноречиви и пъстри за да изразят цялата гама от емоции и чувства, които МАМА предизвиква!

Празника на Мама наближава! Избрахте ли вече нещо специално за своята любима майка? Ако все още не сте се справили с тази задача, ние с радост ще Ви помогнем да накарате сърцето й да прелее от любов на Осми март!

Каквото и да й изберете, сигурни сме, че Вашата майка ще бъде на седмото небе! Но понеже много искаме да сме максимално полезни и да бъдем сладки съучастници в плана да усмихнем всички майки - ще Ви издадем една малка тайна и ще оставим въображението Ви да работи в тази насока! Майчиното сърце се радва най-много на сантиментанталните и емоционални подаръчета! Добавете към тях свое лично послание и завършете празничната идилия със свой личен почерк!

МЕДАЛЬОН „ЗА МАМА“ С ЦЯЛОСТНА ПОЗЛАТА

Поднесете на своята майка нещо много специално - позлатен медал и едновременно нежно колие. Медалът „За мама“ има подарък обков с помощта,  на който изделието се превръща в елегантно бижу.

Подарете й едно уникално бижу, с което ще Ви носи ежедневно близо до сърцето си и което непрекъснато ще й напомня колко много я обичате. Благодарете й за грижата и безрезервната обич. Посветете й лично послание, което да изпишем на опаковката, за да стане подаръкът още по-вълнуващ!

ЧАША ЧЕСТИТ 8 МАРТ ЗА МАМА

Чашата е прекрасен начин да казвате на Мама, че я обичате всеки ден със сутрешната чаша кафе! Особено ако сте се отделили вече от родното гнездо и живеете надалеч, то чашата е едно гениално и много сантиментално решение, което ще усмихне всяка майка до ушите! Красивия дизайн и тематичното послание придават на идеята още по-голям ефект! Кажете "Обичам те" на своята майка по нежен и различен начин! Подарете нещо практично, което освен това ще подслажда кафето с усмивка всеки ден!

КНИГА ЗА НАЙ-ДОБРАТА МАЙКА

Думите никога няма да са достатъчно, но тази малка книжка-подарък ще Ви помогне да кажете на своята любима майка най-важното: "Благодарим ти - за грижите, за търпението, за безрезервната обич. Оценяваме го. Възхищаваме ти се. И сме изпълнени с признателност. Ти означаваш много за нас..."

Книгите винаги са били много духовен и ценен подарък, който стопля сърцето! От красивата корица до нежността, която лъха от всеки ред- тази книжка ще зарадва всяко майчино сърце! Подарете й емоция! Мама го заслужава!

На първата страница на всички книжки от поредицата "Специален подарък" може да надпишете книжката собственоръчно, за да бъде подаръкът още по-личен. Така книжката ще остане мил спомен и ще запази мъдростта си дори и за внуците!

КУПА ЗВЕЗДА ЗА МАМА

Поднесете на мама звездна купа за Деня на майката и предизвикайте умиление и сълзи от радост! Подаръкът е закачлив и в същото време носи много символика! Тя е един своеобразен начин да й признаете благодарността и възхищението си. Признайте си, вече не изразяваме често чувствата си в забързаното ежедневие на модерния свят, в който живеем! Затова не й го спестявайте! Тя има нужда да го знае!

ИСТИНСКА ЧЕРВЕНА РОЗА ЗА МАЙКА В РАМКА

Един много красив и сантиментален подарък в рамка, който чудесно ще намери своето място на стената в дома на Вашата мила майка. Подарете на мама роза, но по по-специален начин!

В рамката ще поставим истинска пресована червена роза със стъбло и листенца. Можем да изпишем Ваш кратък текст, който ще придаде емоционалност и завършеност на изненадата! Силата на персонализираните подаръци е всепризната! Възползвайте се и Вие от магията, за да направите празника на жената един незабравим ден за най-важната жена в живота Ви - Вашата майка!

ЧАША ЗА ШАМПАНСКО НАЙ-ПРЕКРАСНАТА МАЙКА

На 8 март вдигнете шумен тост за "Най-прекрасната майка, чиято обич не познава граници!" Кажете "Обичам те" и "Благодаря" по изящен начин! Очаровайте я със стилен и незабравим подарък! Това е нейният специален ден! Отпразнувайте го по забележителен начин! Изпъкнете с подаръка и накарайте Вашата майка  да се почувства най-обичаната жена на света!

ГРАМОТА ЗА НАЙ-ДОБРА МАЙКА С ПОДАРЪК РАМКА

Една много трогателна идея, с която да наградите Вашата майка за помощта, обичта и грижите! Облечете признателността си в рамка и усмихнете най-скъпата жена в живота Ви! Поднесете искрените си чувства и почитания по нестандартен начин! Ефектът гарантирано ще бъде много добър! Направете на своята майка море от любов за Осми март!

АРАНЖИРОВКА ОТ 7 МАЛКИ ВЕЧНИ РОЗИ

Елегантно и цветно решение, което ще краси интериора много по-дълго от обикновените рози! Срокът им на трайност е 1 - 1,6 години, без необходимост от поливане или каквито и да било специални грижи! Изберете цвета, който най-много отговаря на емоционалността и персоналността на Вашата майка. Изненадайте я със съвършените цветя, красиво подредени в кашпа или кутия! Поднесете й пиршество за всички сетива! Цветята са вечния класически подарък за Деня на жената. Спазете и Вие традицията, но не съвсем. Направете го по малко по-различен начин. Традициите не са това, което бяха..така казват вече, нали?

ДАМСКИ ПОДАРЪЧЕН КОМПЛЕКТ GOLD SPA DAY

Поглезете Вашата майка с едно от страхотните ни козметични предложения. Подаръчен комплект Gold Spa Day - буквално златна идея за подарък, с който ще със сигурност ще впечатлите мама. Усмихнете я със страхотна изненада като й кажете "Наздраве" с чаша шампанско със златни късчета. Подсладете празника с порядъчна доза шоколад и зарадвайте кожата й с качествена златна спа терапия. Един съвършено кокетен и дамски подарък с избора, на който няма да съжалявате! Пригответе се за овациите!

СРЕБЪРНО КОЛИЕ АНГЕЛЧЕ

Защо не заложите на стилно бижу за мама този 0сми март? Подарете и малко изящно ангелче, което да я закриля, така както тя е Ви е закриляла винаги и ще продължава да го прави! Колието е нежен аксесоар за всеки тоалет. Красивата елегантна кутия, в която е поставено, го превръща в най-изискания и мил подарък за всяка майка! Възползвайте се от тази великолепна идея!

АМУЛЕТ ГРИВНА С ЧЕРВЕН КОНЕЦ И КРИСТАЛНА ЧЕТЕРИЛИСТНА ДЕТЕЛИНА ЗА ЖЕНА

Изберете за Празника на мама амулет гривна с кристал във формата на четирилистна детелинка. Гривната е изработена от червен конец корда с копринени нишки и луксозен кристал във формата на четирилистна детелина. Поднесете един красив аксесоар заедно със своите най-добри пожелания за здраве и късмет! Оставете скъп спомен.

ПОДАРЕТЕ ИСТИНСКА ЗВЕЗДА ЗА 8 МАРТ

Какво ще кажете ако за този 8 март Ви помогнем да блеснете с един звезден подарък от Вселената? Да, правилно сте разбрали! Подарете на своята майка истинска звезда от звездния регистър! В зависимост от пакета, който ще изберете, можете да придружите звездния сертификат със звездна карта, картичка, поздравително писмо. Направете своята майка безмерно щастлива и я докоснете до звездите! Тя истински заслужава подобен дар от Вселената!

Надяваме се, че сме Ви помогнали с вдъхновението и идеите! Каквото и да изберете за мама, гарнирайте го с хубава опаковка, много обич и звезди от щастие в очите! Отделете й от времето и вниманието си, подарете й добро настроение и не забравяйте да й казвате колко много значи за Вас - не само на 8 март, а ВИНАГИ! Това ще е нейния най-голям подарък, безценен, искрен, вълнуващ и непреходен във времето!