Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Бутилка Риба с бяло вино, 0.75 л

Арт.№ 4700015

Бутилка във формата на "Риба - нестандартен подарък, подходящ за Никулен, рожден ден, имен ден, юбилей или просто нещо, което да поръчате за специален повод си да си кажете "Наздраве" със специална комания!

Цена

26,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Бутилка във формата на "Риба" - необикновен подарък за истински ценители. 
Бутилката съдържа совиньон блан - бяло сухо вино с хубав баланс. С подчертан аромат, напомнящ за характерните нюанси на здравец и цитрусови плодове. Вкусът е добре структуриран и балансиран, с достатъчна плътност и приятна свежест. Комбинация от трева и цитрусови нюанси. 

Вместимост: 0.75 л 
Размери: около 15 см / 25 см

Вместимост:

Размер: около 15 см / 25 см

Време за доставка: 1-2 Работни дни

Пол:

Видове подаръци: Алкохолни изкушения

По интереси: Интересни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.