Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Бутилка Риба с бяло вино, 0.75 л

Арт.№ 4700015

Бутилка във формата на "Риба - нестандартен подарък, подходящ за Никулен, рожден ден, имен ден, юбилей или просто нещо, което да поръчате за специален повод си да си кажете "Наздраве" със специална комания!

Цена

26,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Бутилка във формата на "Риба" - необикновен подарък за истински ценители. 
Бутилката съдържа совиньон блан - бяло сухо вино с хубав баланс. С подчертан аромат, напомнящ за характерните нюанси на здравец и цитрусови плодове. Вкусът е добре структуриран и балансиран, с достатъчна плътност и приятна свежест. Комбинация от трева и цитрусови нюанси. 

Вместимост: 0.75 л 
Размери: около 15 см / 25 см

Вместимост:

Размер: около 15 см / 25 см

Време за доставка: 1-2 Работни дни

Пол:

Видове подаръци: Алкохолни изкушения

По интереси: Интересни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.