Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дамски комплект Artistic с колие и обици

Арт.№ 1020001

Дамски комплект Artistic с колие и обици е перфектен подарък за всяка жена, която обича бижута. Страхотна изненада за съпруга, гадже, приятелка, майка или сестра. Изберете цвят на комплекта спрямо предпочитанията на дамата и поднесете изискан подарък!

Цена

85,80 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Комплект Artistic включва обици и колие и се предлага в няколко цвята.

Характеристики:

• Метална основа: сребро 925
• Верижка: сребро 925
• Дължина на колието: 24 мм.
• Дължина на верижката: 45 см.
• Дължина на обеците: 18 мм.
• Произход на кутийката към бижуто: Германия
• Колекция: Artistic

Код в бяло: SV058AK1
Код в черно: SV058CK1
Код в златно: SV058DK1
Код в лилаво: SV058EKK1
Код в синьо: SV058FK1
Код в светлосиньо: SV058GK1

Време за доставка: 3-5 работни дни

Видове подаръци: Бижута

По интереси: Луксозни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.