Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дамски козметичен комплект с маслина

Арт.№ 9200037

Подарете здраве за кожата и наслада за сетивата. Изберете едно готово решение в няколко части. Комплектът е поставен в елегантна дървена кутия, която му придава завършеност и го прави подходящ за отбелязване на всеки специален повод. Поднесете на майка, сестра, съпруга, гадже за рожден ден, юбилей, 8 март, имен ден, Коледа, Свети Валентин. 

Цена

31,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дамски козметичен комплект с маслина е практична изненада за специалния ден на любима за Вас жена. 

Какво съдържа комплектът:

Душ гел, 270 мл
Лосион за тяло, 270 мл
Скраб за тяло, 100 мл
Ароматни соли (листо) за баня, 60 г
Гъба за тяло
Дървена кутия
 

Марка: IDC

Маслината притежава естествена защита срещу слънцето и противовъзпалително действие.
Елагова киселина, която намалява унищожаването на колагена. Също така съдържа фитостероли, 
които насърчават производството на новия колаген.
Маслината съдържа каротеноиди, които са силни антиоксиданти, играещи важна роля за здравето на кожата.
Резултатът е по-здрава и подмладена кожа.

№ 80425

Време за доставка: 2-3 Работни дни

Пол: Жена

Видове подаръци: Козметика

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.