Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дамски луксозен комплект морски бриз

Арт.№ 9200067

Доверете се на доказаното немско качество в козметиката. Подарете ароматерапия с дъх на море. Луксозният дамски комплект Mорски бриз в 6 части на марката Raphael Rosalee  е страхотен подарък за рожден ден, имен ден, юбилей, Деня на жената, Коледа, Деня на влюбените. 

Цена

36,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дамски луксозен комплект морски бриз, 6 части, е практичен подарък за дамите, подходящ за всеки важен повод: рожден ден, имен ден, юбилей, 8 март.

Комплектът съдържа:
- душ гел, 250 мл
- пяна за вана, 250 мл
- лосион за тяло, 170 мл
- масло за тяло, 100 мл
- скраб за тяло, 100 мл
- поставка във формата на вана

    
Марка: Raphael Rosalee   
Произведено в Германия.
Подходящ подарък за всеки повод.
Изцяло изработени от естествени масла.
Оcтaвя кoжaтa oбнoвeнa, мeкa и глaдкa кaтo кaдифe.
Зa пoдxpaнвaщa и xидpaтиpaщa гpижa cлeд бaня са включeни лocиoн и мacлo зa тялo c apoмaт нa мopcки бpиз.
Кoзмeтичният кoмплeкт e cъбpaн в пpoзpaчнa пocтaвкa c фopмaтa нa вaнa.

№ 200284

Време за доставка: 2-3 Работни дни

Пол: Жена

Видове подаръци: Медали и Монети

По интереси: Луксозни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.