Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дамско колие Папийонка

Арт.№ 0540014

Поднесете красиво и нестандартно бижу, което ще допълни великолепно всеки гардероб - ръчно изработено дървено колие папийонка. 

Колието с модерен дизайн ще направи всяка визия по-слънчева и магнетична. Поднесете на сестра, гадже, колежка, приятелка за рожден ден, имен ден, 8 март или друг специален повод. 

Закачлив аксесоар за шаферките или булката на моминско парти!

Цена

35,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 5-7 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Предлагаме на Вашето внимание една нестандартна идея за подарък за дамите - ръчно изработено дървено колие папийонка.

Изберете цвят на колието в галерията, кореспондиращ на Ваиште предпочитания. Дървеното колие е аксесоар, с който няма как да останете незабелязани.

Съчетайте идеално тоалета си с Вашата половинка - дървено колие папийонка за Нея и дървена папийонка за Него. 

Подарете за Свети Валентин, рожден ден, имен ден или друг специален повод на Вашата любима, сестра, племенница, дъщеря, колежка или най-добра приятелка. 


Характеристика:
Размер: 9,5х4,5 см
Забележка: Поради това, че продуктите са ръчна изработка, не могат да бъдат предложени две напълно идентични изделия. Възможни са минимални разлики между показаните на снимките и закупените продукти.

Материал: Дърво

Размер: 9,5 х 4,5 см

Време за доставка: 5-7 работни дни

По интереси: Оригинални

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.