Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Грамота за най-добра майка с подарък рамка

Арт.№ 0330026

Изнендайте скъпата си майка с атрактивен и нетипичен подарък. Подарете ѝ признание под формата на грамота.  

Покажете ѝ уважението, обичта и благодарността си за това, че винаги е до Вас и Ви подкрепя. Поднесете закачлива и емоционана изненада и създайте мил спомен!

Грамотата е подходяща за рожден ден, имен ден, кръгла годишнина, 8 март или без повод, просто защото Вашата майка го заслужава!

Размер А4, предлага се в сребристо-златиста PVC рамка.

При извършване на редакция по темплейта, се заплащат 10 лв. допълнително.

Цена

23,00 лв.

Персонализирай продукта:


Добавете още

Добавете още:
 • Златиста подаръчна кутия
  + 10,00 лв.
 • Червена подаръчна кутия
  + 10,00 лв.
 • Черна подаръчна кутия
  + 10,00 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Грамота за най-добра майка с подарък рамка - чудесен начин да покажете на Вашата майка колко много я цените за всичко, което е направила и прави за Вас!

Понякога символичните, но сантиментални подаръци са тези, които най-много сгряват сърцата! Такъв е случаят и с тази грамота! 

Зарадвайте мама с едно истинско признание, елегантно изписано на хартия! Изненадайте я с море от любов за 8 март, рожден ден, юбилей, имен ден. 

Изпратете ни само имената на майката и имената на хората, които подаряват грамотата.

 

Време за доставка: 1-2 работни дни

Размер: А4

Материал: PVC

По интереси: Персонализирани

Видове подаръци: Грамоти и колажи

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.