Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Грамота за най-добър дядо с подарък рамка

Арт.№ 0330028

Изнендайте скъпия си дядо с атрактивен и нетипичен подарък - грамота за най-добър дядо с подарък рамка.   

Покажете му уважението, обичта и благодарността си за това, че винаги е до Вас и Ви подкрепя. Поднесете закачлива и емоционана изненада и създайте скъп спомен. 

Грамотата е подходяща за рожден ден, имен ден, кръгла годишнина, пенсиониране или без повод, просто защото Вашият дядо го заслужава!

При извършване на редакция по темплейта, се заплащат 10 лв. допълнително.

Цена

23,00 лв.

Персонализирай продукта:


Добавете още

Чаша най-добрият дядо
  • Чаша най-добрият дядо
    + 7,00 лв.
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Сигурно сте се замисляли колко е здрава връзката между Вашите деца и техния дядо. Уж разликата във възрастта им е голяма, пък се разбират по-добре, отколкото Вие самите със собствените си деца и родители.

Ето един чудесен начин да благодарите на дядото във Вашето семейство за подкрепата, търпението и любовта, с които огражда Вас и Вашия палавник!

Понякога символичните, но сантиментални подаръци са тези, които най-много сгряват сърцата! Такъв е случая и с тази грамота! 

Зарадвайте дядо с едно истинско признание, елегантно изписано на хартия!

Изпратете ни само имената му и имената на хората, които подаряват грамотата.

Към грамотата получавате като подарък красива рамка, формат А4.

 

Време за доставка: 1-2 работни дни

Размер: А4

Материал: PVC

Пол: Мъж

Видове подаръци: Грамоти и колажи

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,5 лв -Цената до адрес на клиента е 7,5 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.