Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Грамота за най-добър дядо с подарък рамка

Арт.№ 0330028

Изнендайте скъпия си дядо с атрактивен и нетипичен подарък - грамота за най-добър дядо с подарък рамка.   

Покажете му уважението, обичта и благодарността си за това, че винаги е до Вас и Ви подкрепя. Поднесете закачлива и емоционана изненада и създайте скъп спомен. 

Грамотата е подходяща за рожден ден, имен ден, кръгла годишнина, пенсиониране или без повод, просто защото Вашият дядо го заслужава!

Размер А4, предлага се в сребристо-златиста PVC рамка.

При извършване на редакция по темплейта, се заплащат 10 лв. допълнително.

Цена

28,95 лв.

Персонализирай продукта:


Добавете още

Добавете още:
 • Златиста подаръчна кутия
  + 10,00 лв.
 • Червена подаръчна кутия
  + 10,00 лв.
 • Черна подаръчна кутия
  + 10,00 лв.
 • Купа Супер дядо
  + 4,40 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Сигурно сте се замисляли колко е здрава връзката между Вашите деца и техния дядо. Уж разликата във възрастта им е голяма, пък се разбират по-добре, отколкото Вие самите със собствените си деца и родители.

Ето един чудесен начин да благодарите на дядото във Вашето семейство за подкрепата, търпението и любовта, с които огражда Вас и Вашия палавник!

Понякога символичните, но сантиментални подаръци са тези, които най-много сгряват сърцата! Такъв е случая и с тази грамота! 

Зарадвайте дядо с едно истинско признание, елегантно изписано на хартия!

Изпратете ни само имената му и имената на хората, които подаряват грамотата.

Към грамотата получавате като подарък красива рамка, формат А4.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Размер: А4

Материал: PVC

Пол: Мъж

Видове подаръци: Грамоти и колажи

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.