Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Гравирана чаша с Ваше име

Арт.№ 1900041

Страхотен персонализиран подарък, с който можете да кажете "Обичам те", "Честит рожден" , "Честито повишение" и всичко, което си пожелаете според повода и човека, на когото ще подарите чашата. 

Посланието е от Вас, гравирането от нас!

Тъй като продуктът е персонализиран и се изработва специално за Вас, фирмената политика на Podaraci.bg изисква той да бъде заплатен предварително.

Цена

33,00 лв.

Чаша

  • бяло вино
  • шампанско
  • червено вино

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Гравирана чаша с Ваше име - интересен подарък, който можете да персонализирате с Ваше послание според повода. 

Информация за чашите

За бяло вино
Вместимост: 360 мл. Материал: стъкло. Височина: 21,5 см. Диаметър: 7,8 см.

За червено вино
Вместимост: 580 мл. Материал: стъкло. Височина: 23 см. Диаметър: 9,2 см.

За шампанско
Вместимост: 160 мл. Материал: стъкло. Височина: 23 см . Диаметър: 5,3 см.

Материал: стъкло

Вместимост: 160 мл

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Чаши

По интереси: Персонализирани

Пол: Жена

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.