Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София не работи. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от магазина, след потвърждение от наша страна.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Гравирана дървена закачалка

Арт.№ 1330003

Заложете на нестандартна и стилна изненада със сантиментален привкус. Подарете красива дървена закачалка с гравиран текст или цветен надпис за специаления ден в бяло на своята любима сестра, приятелка, колежка. 

Ако Вие сте бъдещата булка, благодарете на своята кума и шаферки за това, че са винаги до Вас и им подарете персонализирана закачалка с имената и датата на сватбата/моминското парти. 

Закачалките са много идеен аксесоар за сватбената фотосесия на всяка булка. Изпъкнете с емоционален подарък, който ще остане скъп спомен!

Цена

25,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка:
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

 Изберете дървена закачалка, която можете да персонализирате по избор. 

Страхотен подарък за булка, кума, шаферки и идейна изненада за моминско парти. 

Вариации: 

 С опция за гравиране:

      - Бяла

      - Натурално дърво

      -Детска натурално дърво

  

   С опция за цветен надпис

      - Бяла

      - Натурално дърво

      - Детска натурално дърво

      - Черна

Към закачалките може да бъде избрана и панделка в цвят по избор. Палитрата е качена в галерията. 

Време за доставка:

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.