Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Гравирана запалка TEAM PISTOL - златиста повърхност

Арт.№ 1900067

Подарете елегантна запалка TEAM PISTOL®, гравирана с име или текст по Ваше желание. 

Златистата повърхност придава изтънченост и елегантност. 

Подходящ подарък за приятел, колега, бизнес партньор или шеф. 

Доверете се на утвърдените лидери в бранша. Световноизвестната марка TEAM PISTOL® е създадена през 1993 година. Акцентът на марката пада върху широката гама от запалки, които поради своята прецизна изработка, се ползват с двугодишна гаранция и следгаранционно сервизно обслужване.

Тъй като продуктът е персонализиран и се изработва специално за Вас, фирмената политика на Podaraci.bg изисква той да бъде заплатен предварително.

Цена

64,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Модел LB61010

повърхност: златиста

- Устойчива на вятър и вода

- Размери: 57x39x14 мм

- Нетно тегло: 60 г

- Гаранция: 2 години

- Следгаранционно обслужване

- Опаковка: стилна метална кутия

Цената включва едностранно гравиране.

Запалките се предлагат НЕЗАРЕДЕНИ!

Време за доставка: 2-3 Работни дни

Размер: 57x39x14 мм

Тегло: 60 г

Видове подаръци: Запалки

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.