Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Истинска четирилистна детелинка за МАЙКА

Арт.№ 0330065

Истинска четирилистна детелина с пожелание за късмет - за най-добрата майка - поднесете на своята любима майка истинска четирилистна детелинка в рамка и персонализирайте посланието си според повода. 

Използвайте символиката, за да пожелаете късмет на мама по специален и емоционален начин. Подарете й скъп спомен за годишнина,  рожден ден, 8-ми март, имен ден. Усмихнете я дори без повод, защото най-големия късмет за всяка майка е да се радва на обичта и уважението на децата си!

При извършване на редакция по темплейта, се заплащат 10 лв. допълнително.

 

 

 

Цена

19,90 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Истинска четирилистна детелина с пожелание за късмет - за най-добрата майка - поднесете мил подарък за своята майка със сантиментална стойност. 

Пожелайте й здраве и късмет по нетрадиционен начин. Изненадайте мама за рожден ден, имен ден, юбилей, 8-ми март или друг специален повод. 

Характеристики:

Размер на рамката:  13 x 18 см. 

Темплейтът е разпечатан върху фотохартия. Пожеланието за Рожден/Имен ден може да бъде персонализирано за Вашия празник, за колега, приятел или роднина, в зависимост от повода.

Забележка: Детелинката е естествена, изсушена е и е възможно леко да просветли цвета си с времето.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Размер: 13 х 18

Материал: PVC

Видове подаръци: Грамоти и колажи

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.