Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Уважаеми клиенти, в момента физическият ни магазин в гр. София работи само като офис. Може да поръчате през сайта и да си вземете поръчката от нашия офис, след като сте заплатили предварително в сайта и сте получили потвърждение от наш оператор.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Истинска детелинка за късмет! За новородено момиченце

Арт.№ 0330105

Истинска детелинка за късмет - за новородено момиченце. Подарете красиво послание с най-искрени пожелания за здраве и късмет на новородената дъщеричка на Ваша близка приятелка! Приветствайте новия живот с оригинален подарък,  изпълнен със символика и сантимент. Всички ние вярваме, че четирилистната детелинка носи късмет!

Персонализирайте темплейта с красив дизайн в розово,  с Ваш текст и/или снимка на бебето и оставете скъп спомен в един от най-важните дни в живота на Вашите приятели! Рамката с истинска детелинка ще се превърне в чудесна декорация на стената на всяка детска стая. 

Пожелайте на малкката кук;ла голямо бъдеще и много късмет! Направете го по запомнящ се начин!

Цена

19,90 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Истинска детелинка за късмет за новородено момиченце - подарете красива рамка с истинска четирилистна детелинка и персонализирано послание върху красив дизайн в розово. 

Изпъкнете с оригинален тематичен подарък за раждането на малка госпожица в семейството и пожелайте от сърце безмерен късмет и благоденствие!

Характериситики:

-Размер на рамката -  13 x 18см сме поставили

-Темплейта е разпечатан върху фотохартия в розово с размер 13 x 18см.

-Пожеланието за раждане може да бъде персонализирано с Ваша семейна снимка, или съответно със снимка на бебчето, ако разполагате с такава. Ако желаете може да бъде и дез снимка.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Размер: 13 x 18 см

Материал: PVC

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 10:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.