Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Истинска детелинка за късмет! За новородено момиченце

Арт.№ 0330105

Истинска детелинка за късмет - за новородено момиченце. Подарете красиво послание с най-искрени пожелания за здраве и късмет на новородената дъщеричка на Ваша близка приятелка! Приветствайте новия живот с оригинален подарък, изпълнен със символика и сантимент. Всички ние вярваме, че четирилистната детелинка носи късмет!

Персонализирайте темплейта с красив дизайн в розово, с Ваш текст и/или снимка на бебето и оставете скъп спомен в един от най-важните дни в живота на Вашите приятели! Рамката с истинска детелинка ще се превърне в чудесна декорация на стената на всяка детска стая. 

Пожелайте на малката кукла голямо бъдеще и много късмет! Направете го по запомнящ се начин!

При извършване на редакция по темплейта, се заплащат 10 лв. допълнително.

Цена

23,95 лв.

Персонализирай продукта:


Добавете още

Подаръчна кутия:
 • Квадратна подаръчна кутия - златиста
  + 7,50 лв.
 • Квадратна подаръчна кутия - червена
  + 7,50 лв.
 • Квадратна подаръчна кутия - черна
  + 7,50 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Истинска детелинка за късмет за новородено момиченце - подарете красива рамка с истинска четирилистна детелинка и персонализирано послание върху красив дизайн в розово. 

Изпъкнете с оригинален тематичен подарък за раждането на малка госпожица в семейството и пожелайте от сърце безмерен късмет и благоденствие!

Характериситики:

- Размер на рамката - 13 x 18 см

- Темплейтът е разпечатан върху фотохартия в розово с размер 13 x 18 см

- Пожеланието за раждане може да бъде персонализирано с Ваша семейна снимка или съответно със снимка на бебчето, ако разполагате с такава. Ако желаете, може да бъде и без снимка.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Размер: 13 x 18 см

Материал: PVC

Видове подаръци: Грамоти и колажи

По интереси: Персонализирани

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.