Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Карикатура със сух пастел, размер 30х40 см

Арт.№ 0010021

Карикатура със сух пастел с едно или две лица, размер 30х40 см - много цветен и забавен подарък, който ще бъде повод за смях и добро настроение. 

Подарете карикатура на брат, сестра, съпруг/а, гадже, приятел/ка, колега и споделете усмивките. Покажете им колко добре ги познавате и колко много ги обичате с всичките им характерни черти! Подарете скъп спомен!

Цена

139,00 лв.

Брой лица

  • 1 лице
  • 2 лица

Персонализирай продукта:


Продукти за персонализация

    Добавете рамка
  • Добавете рамка 30x40 см
    + 25,00 лв.
  • Delivery icon Време за доставка: 10 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Карикатура със сух пастел, размер 30х40 см - уникален и нестандартен подарък за приятел, колега или член от семейството. Предизвикайте искрени усмивки и подесете скъп спомен!

Необходимо е да ни изпратите няколко снимки в архивиран файл, придружени от информация за хората, за които е предназначена карикатурата (например с какво се занимават, какво обичат или каква е Вашата идея за илюстрацията). Този специален подарък се изработва от професионален карикатурист. Карикатурите се рисуват върху картон, а техниката на рисуване е смесена (използват се флумастери, аерограф и сухи пастели), като основната техника е сух пастел. 

Карикатурата е с размер 30х40 см и включва едно или две лица (цената се применя в зависимост от избрания брой лица). Имате възможност да изберете и рамка, която се заплаща допълнително.

Срок за изработка: около 10 работни дни.

Размер: 30х40 см

Време за доставка: 10 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.