Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Картичка за Осми март, формат А4

Арт.№ 0330206

Ако искате за Осми март да поднесете по-различна картичка, Ви предлагаме оригинално решение. Поръчайте специално създадена за празника картичка във формат А4. Изберете модел и зарадвайте своята сестра, баба, майка, приятелка, учителка!

Декорацията не е включена в цената.

Цена

9,90 лв.

Вид картичка

  • рози
  • пролетен букет
  • пеперуда
  • артистични цветя

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Искате да изненадате мама, баба, сестра или любима с подарък за Осми март, но класическите картички са Ви омръзнали? Ето едно различно и нестандартно предложение - голяма картичка формат А4. Картичките са с четири различни дизайна и надпис:

 класическа с рози и надпис "Честит 8 март"

пролетен букет с етикет "Честит 8 март, мила мамо!"

нежна пеперуда на розов фон и надпис "Happy women's day"

артистични цветя в пъстри цветове и надпис "8th march Woman's day"

Време за доставка: 1-2 работни дни

Размер: A4

Пол: Жена

Видове подаръци: Поздравителни картички

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.