Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Касичка прасенце в розово

Арт.№ 4100038

Подарете симпатичен помощник на спестяванията, който ще е верен приятел и красиво допълнение към интериора във всеки дом - касичка розово прасенце с корона и розова поличка. Изберете един различен подарък за нов дом, нова детска стая, рожден ден, имен ден или просто ей така - за да зарадвате новия му притежател. Поднесете за сватба или годишнина с пожелания за нови хоризонти и семейни пътешествия със спестяванията, които касичката ще събере. Научете и малчуганите да спестяват!

Едно е сигурно - на всеки дом и семеен бюджет им е нужна една такава касичка!

Цена

15,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Касичка розово прасенце с корона и розова поличка - един симпатичен и практичен подарък за всеки дом и всяка детска стая. 

Подарете на децата нов приятел, който обича да се храни с монети. 

Касичката е с оригинален дизайн, подходяща за допълване на интериора или подарък за Вашето дете. Касичката е един полезен аксесоар, който учи и насърчава децата да спестяват.

Оригинална идея за подарък за нов дом или сватба, с който да пожелатете на новодомците/младоженците много пътувания и сбъднати мечти от фонд "Екскурзии", който ще събират в новата си семейна касичка. 

Касичката е с размери 14х14 см. 

Време за доставка: 1-2 работни дни

Размер: 14 х 14 см

Материал: Керамика

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.