Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Керамична чаша с текст I love you to the moon and back

Арт.№ 1080042

Aко Вашата половинка обича различните и закачливи подаръци, предлагаме Ви един нестандартен начин да ѝ кажете, че я обичате до луната и обратно. Подарете ѝ красива порцеланова чаша с надпис I love you to the moon and back и дата 14 февруари. Изберете тази страхотна изненада за Свети Валентин. Предизвикайте усмивки и гарнирайте сутрешното кафе с доза любов. 

Цена

19,90 лв.

Цвят за чашата

  • червен

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Чаша с надпис I love you to the moon and back и дата 14 февруари - романтична и в същото време практична идея за подарък на Вашата половинка за Деня на влюбените. Кажете "Обичам те" по мил и запомнящ се начин и направете сутрешното кафе още по-сладко.

Чашата е изцяло керамична с високо качество на печат.

Подходяща за използване в миялна машина и микровълнова печка.

При Вас пристига красиво опакована в специална hand-made кутия, изработена от пресован картон, с етикет, гарантиращ нейния произход и качество!

Време за доставка: 1-2 работни дни

Материал: Керамика

Вместимост: 330 мл

Размер: 10 см

Видове подаръци: Чаши

По интереси: Романтични

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.