Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Ключодържател Звънец за секс

Арт.№ 0320002

Ключодържател Звънец за секс  - защото всички обичат закачливите и нестандартни подаръци! Изберете и Вие такъв за своята половинка. Излезте извън клишето и поднесете нещо нестандартно, забавно и провокативно!

Подарете с повод и без повод, за да гарантирате усмивки, добро настроение и едно горещо изживяване!

 

Цена

8,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Ключодържател Звънец за секс - поднесете закачлив подарък за Вашата половинка. Семпла и в същото време много практична и забавна изненада, с която ще предизвикате усмивки у любимия човек и ще вдигнете градуса на напрежението. 

Поднесете просто така без повод или като част от изненадата за Деня навлюбените или годишнина. 

Ефектен подарък за моминско и ергенско парти, 

За да се пошегувате, просто прозвънете един път, ако искате нещо по-горещо - два пъти!

Размер: 4,5 см

Размер: 4.5 см

Време за доставка: 1-2 работни дни

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.