Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Книга Любов сърце

Арт.№ 9300018

Подарете книга "Специален подарък от Любов" с тематичен дизайн сърце - страхотен романтичен подарък, с който да засвидетелствате любовта си по най-вълнуващия начин!

Поднесете на Вашата половинка за Свети Валентин, годишнина или друга специална лична дата и за разкош почетете заедно от влюбените редове. Гарнирайте с нежна музика и бъдете сигурни, че това ще се превърне в един от най-запомнящите се подаръци в сърцето на любимия човек!

Цена

9,99 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Любовта е вълшебство, топлина, която ни вдъхва живот. Любовта е всичко – от безумна страст до безгранична доброта. Всеки е благословен, когато обича и е обичан – най-ценното нещо на света. Подарете цялата тази любов, събрана в мислите на известни личности като Софокъл, Жак Превер, Пол Елюар, Джалал Руми. Книжката се състои от 60 страници, във формата на сърце е, а на корицата има красиви червени рози - израз на пламенна любов. Перфектният подарък за любимия човек по повод Свети Валентин, 8 март, рожден ден, имен ден или просто така, за да му покажете любовта си.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Брой страници: 60

Размер: 12 х 12 см

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.