Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Колекция Свети Тодор

Арт.№ 0420015

Колекцията "Свети Тодор" е идейна изненада за всеки ценител и колекционер на монети и медали. Поднесете на някой именик за Тодоровден - Тодор (Божи дар), Тодора, Теодора, Теодор, Тошо, Божидар/а,  Дарина, Дора, Доротея. Можете да поръчате подаръка и за друг специален повод на близък до сърцето Ви човек - сватба, годишнина, юбилей, рожден ден. 

Подарете сантиментален и изискан подарък, който ще остави скъп спомен за повода. Бъдете оригинални в избора си!

Цена

177,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Тодоровден се отбелязва всяка година в първата събота след Сирни Заговезни. В превод името Тодор означава Божи дар. Свети Тодор е покровител на конете. Празник имат всички, които носят имената Тодор, Тодора, Теодора, Теодор, Тошо, Божидар/а, Дарина, Дора, Доротея.

Колекцията "Свети Тодор" се състои от две изделия - медал с цялостна позлата "Свети Тодор" и сребърен медал "Свети Тодор", който има обков, позволяващ медала да се носи като бижу. На лицето на медалите са изобразени два тичащи коня и ликът на Свети Тодор, а върху гърба на медала е сцена от Благовещение. Колекцията е поставена в кутия от махагон със съответните сертификати.

Поднесете един елегантен и стойностен подарък, който да поднесете на имениците за Тодоровден или рожден ден, сватба, юбилей на любим човек.

Подарете сантимент и  скъп спомен, който може да се предава от поколение на поколение.  

Свети Тодор носи лятото, вече може да се празнува, а зад него остават трудните дни. Свети Тодор е покровител на конете. Конят е почитан от най-стари времена заради неговата вярност и преданост. 

Празник имат всички, които носят имената Тодор (Божи дар), Тодора, Теодора, Теодор, Тошо, Божидар/а,  Дарина, Дора, Доротея.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Материал: Мед с цялостна позлата, Сребро

Размер: сребро – 24 мм; мед- 40 мм

Видове подаръци: Медали и Монети

По интереси: Луксозни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.