Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Колело на Късмета

Арт.№ 0360007

Колело на Късмета - какъв по-приятен и интересен начин да пожелаете късмет?

Поднесете оригинален подарък, който ще обере овациите на празника. Разчупете атмосферата и станете повод за много усмивки!

Зарадвайте своята сестра, майка, приятелка, брат, баща, колега, гадже и всеки, на любим човек, на който искате да пожелаете късмет и щастие!

 

Цена

5,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарете на Ваш приятел или колега една нестандартна Покана за Късмет! На гърба на кутията можете да попълните към кого е отправена, повода,

както и кой прави подаръка. Пожелайте късмет по оригинален начин!

В кутия с размери 10*1.7*10.5см ще откриете кръгло колело-диск, с пожелания и късмети.

Кръглото колело съдържа общо 8 разделения и е с диаметър 9.7см

Завъртете стрелката и следвайте инструкцийте!

Подходящ подарък за рожден ден, имен ден и всякакъв друг повод на сестра, колежка, приятелка, гадже и всеки, на който искате да пожелаете късмет!

Диаметър: 9.7 см

Размер: 10 x 1.7 x 10.5 см

Време за доставка: 1-2 работни дни

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.