Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Комплект химикал и ключодържател SILVER FLAME

Арт.№ 0690089

Комплект химикал и ключодържател в подаръчна кутия - елегантно решение за подарък за мъж за всеки важен повод. Поднесете на Вашия баща, дядо. брат, чичо, съпруг, шеф, колега за рожден ден, юбилей, повишение, пенсиониране, нова работа. 

Впечатлете ги с класически и стилен подарък!

Цена

39,00 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Искате луксозен подарък от висок клас, с който да изненадате любимия си баща за наговата годишнина или своя съпруг за рождения му ден? Имаме идеалното предложение за Вас -  вземете комплект химикал и ключодържател в подаръчна кутия. Подаръкът е много елегантен и  в същото време практичен. Подходящ подарък и за шеф или приятел, който наскоро е бил повишен бизнес средите.  

Предлага се в подаръчна кутия с размери 23/9 см.

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Химикалки

По интереси: Популярни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 12,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.