Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Комплект С любов за Нея

Арт.№ 0330097

Подаръчен комплект "С любов за Нея" - едно прекрасно съчетание от продукти, които ще донесат радост за всички сетива. Поглезете своята половинка с нестандартен и луксозен подарък. 

Поднесете изискано шампанскко със златни частици, подсладете го с вкусни шоколадови бонбони и за финала на вечерта, кажете й, че я обичате по специален начин - с помощта на красива рaмка с послание. Какъв по-прекрасен подарък от този!

Изненадайте Вашата съпруга, годеница или гадже за Свети Валентин, годишнина, рожден ден, имен ден, юбилей. 

Цена

70,00 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчен комплект "С любов за Нея" е прекрасно съчетание от продукти, с които може да изразите Вашата любов за Празника на влюбените, годишнина и всеки друг специален повод. Изненадайте Вашата съпруга, годеница или гадже подобаващо. 

Подаръчните комплекти винаги са били сред нашите топ предложения, не само защото са ефектни, но и защото подчертават личното отношение и вниманието към детайла на подаряващия.  

Продуктите избираме прецизно и обмислено, за да се допълват в тематично и функционално отношение. Заедно и в комбинация с красива опаковка, те оформят перфектния подарък.

Поднесете не само подарък - поднесете атмосфера и дори цяло изживяване. 

Комплектът съдържа:
- Шампанско със златни частици от 200мл
- Чаша за шампанско с надпис за жена
- Шоколадови бонбони Merci, 250 г
- Рамка "I love you" за снимка формат 10х15 см

*Изберете Ваша снимка и ни я изпратете и ще получите безлатно форматиране и принтиране на снимката за рамката "I love you" от комплекта.

Характеристики: 

"С любов за Нея" пристига при Вас в подаръчна кутия за Свети Валентин, която придава красив завършен вид на избора Ви на подарък. 

Шампанското е с марка Остерайх Голд, Алк. 9,5%, със златни късове, от 23-каратово злато, подходящо за консумация в отделна подаръчна картонена кутия.

 

 

Време за доставка: 2-3 работни дни

По интереси: Луксозни

Видове подаръци: Подаръчни комплекти

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.