Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Поръчки за текстилни продукти влезли от 12.07.24 г до 28.07.24 г ще се изработват след 29.07.24 г.

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Комплект Свето кръщение с хавлия в златно

Арт.№ 0331803

Комплект Свето кръщение с хавлия в златно e стилен подарък, който ще ви снабди с най-необходимото за кръщенето. Осигурете за своя кръщелник или кръщелница красива хавлия, извезана в златно, ръчно декорирани ритуални свещи за църквата, кутийки за косичка и кръстче и украсено стъклено шишенце за миро. Изберете син или розов вариант!

Съхранете емоцията на празника по неповторим начин!

Цена

135,00 лв.

Пол

  • Moмче
  • Момиче

  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Ако сте поканени за кръстници, Комплект Свето кръщение с хавлия в златно ще ви снабди с най-необходимото за кръщенето. Съхранете емоцията на празника по неповторим начин!

Комплектът включва: 

Компектът включва: 

2 бр. украсени ритуални свещи

1 бр. украсено стъклено шишенце

2 бр. украсени кутиики за кръстче и коса

1 бр. хавлиена кърпа със сребърен бродиран надпис "Свето кръщение" 90/90 см

Луксозна подаръчна кутия, в която са опаковани продуктите с бял плат. 

Време за доставка: 3-5 работни дни

Видове подаръци: Подаръчни комплекти

По интереси: Интересни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.