Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Козметичен комплект със зелен чай матча в конопена кошничка

Арт.№ 9200026

Козметичен комплект със зелен чай матча в конопена кошничка - практичен подарък с приятна свежа визия, с който можете да усмихнете своята майка, любима. сестра, колежка.

Всяка жена би оценила такъв изискан подарък. 

Цена

42,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Козметичен комплект със зелен чай матча в конопена кошничка - дамски подарък, с който ще изпъкнете за всеки важен повод. 
Комплектът включва 5 продукта, красиво поставени в конопена кошничка.
Дамският подаръчен комплект съдържа:

Душ гел, 200 мл
Лосион за тяло, 200 мл
Скраб за тяло, 60 мл
Соли за баня, 100 г
Ароматизатор за вана, 55 г
Конопена кошничка

Марка: IDC 

Богат на антиоксидантни свойства за почистване на порите и дезинфекция на кожата.
Стимулира отделянето на мъртвите клетки от кожата.
Полифенолът в зеления чай матча действа като естествен филтър, като предпазва кожата от въздействието на ултравиолетовите 
лъчи.
Благодарение на съставките си хидратира кожата в дълбочина, подхранва я и я енергизира.
Подпомага изгарянето на калории.
Успокоява ума и ни помага да релаксираме.
Богат е на фибри, хлорофил, витамин C, селен, цинк и магнезий.
В резултат кожата изглежда по-млада, по-красива и по-сияйна.

№ 98041

Време за доставка: 2-3 Работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.