Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Купа звезда за Сестра

Арт.№ 4300043

Разчувствайте сестра си, като ѝ връчите специална символична купа звезда за "НАЙ-ДОБРАТА СЕСТРА НА СВЕТА". 

Покажете ѝ, че е Вашата най-добра приятелка и че оценявате подкрепата. Кажете "Благодаря" и "Обичам те" по различен начин!

Поднесете закачлив и емоционален подарък, който ще остане скъп спомен. 

Поднесете за 8 март, рожден ден, имен ден, кръгла годишнина или без повод, защото сестра Ви заслужава това, и много повече!

 

Цена

10,70 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Поръчайте купа звезда и изненадайте своята сестра с оригинален и емоционален подарък, с който да покажете колко много я обичате и държите на нея. Направете го по трогателен начин!
Поръчайте купата за 8 март, рожден ден, имен ден, юбилей, друг специален повод или просто за да кажете "Благодаря"!

Характеристики: 

Купата е изработена от пластмаса. 
Надписът е стандартен и не може да бъде променен. 
Размер - 21 см. 

Време за доставка: 1-2 работни дни

Размер: 21 см

Видове подаръци: Купи

По интереси: Забавни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.