Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Шампанско в кутия червило

Арт.№ 0860033

Шампанско Пайпър-Хайдсик Брут в ефектна кутия във формата на червило - подарък, с който ще изненадате всяка дама. Подходящ избор за юбилей, дипломиране, годишнина, за Празника на вклюбените или Осми март. Заложете на нещо оригинално!

Цена

125,00 лв.

Продукти за персонализация

Добавете бонбони:
 • Бонбони Линдт Милк червени 200 гр
  + 11,99 лв.
 • Бонбони Кама Шастра 175 гр
  + 11,90 лв.
 • Шоколадова роза ръчна изработка 50 г
  + 33,00 лв.
 • Бонбони Рафаело сърце 140 г
  + 14,00 лв.
 • Delivery icon Време за доставка:
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Шампанско Пайпър-Хайдсик Брут
750 мл
алк. 12 об. %

Време за доставка:

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.80 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.