Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Мече от розички

Арт.№ 0331232

Мече от розички е атрактивна и оригинална идея за подарък на любима за сърцето ви жена. Подарете на гаджето за Свети Валентин, на майка ви за 8 март или на любимата сестра за рождения й ден. Подходящ подарък за всеки специален повод като юбилей, годишнина, дипломиране, рожден ден, имен ден, Коледа. Мечето е мил и романтичен жест, който всяка жена заслужава да изживее като емоция. 

Материал: текстилен дунапрен

Mечето е опаковано в прозрачна кутия. 

Цена

39,55 лв.

Размер на мечето

  • 25 см

  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Мече от розички е елегантна изненада за любимата жена, сестра, колежка. Чудесен подарък за 8 март, Свети Валентин, рожден ден, имен ден. Всеки ден може да бъде празник с подарък като този!

Размери: 

Височина 25 см

Материал: текстилен дунапрен

Mечето е опаковано в прозрачна кутия. 

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Цветя

По интереси: Нестандартни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.