Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Медал Свети Мина с цялостна позлата

Арт.№ 0420011

Медал Свети Мина с цялостна позлата е стилно решение за подарък за годишнина, сватба, юбилей, кръщене и всеки специален повод. Свети Мина е известен като покровител на семейството, което прави монетата оригинална и подходяща изненада за младоженци. Пожелайте здраве, семейно щастие и бпагоденствие по различен начин. Поднесете емоция и скъп спомен на Вашите любими хора.

Цена

108,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Медал Свети Мина с цялостна позлата - елегантен и стойностен подарък за всеки важен повод. Изберете за родители, близки приятели, някой специален рожденик или юбиляр. Монетата е едно стилно и сантиментално решение, което ще остави скъп спомен от празника. Страхотен подарък за сватба, годишнина и за всеки ценител и колекционер на моменти. 

Известен чудотворец, Свети Мина е покровител на сираците и бездомните, на всички народни лечители, знахари, войни, както и на хората, поели на дълъг път. Св. Мина закриля и жените, затова те се молят пред иконата на светеца за рожба, за здраве на децата си, за радост и благополучие на дома. Свети Мина е покровител на семейството и неговото благоденствие. Всяка година на 11 ноември се почита свети Мина. Имен ден празнуват: Виктор, Виктория, Минчо и Минка. Името означава „месечина, луна“.

Време за доставка: 1-2 работни дни

Материал: мед с цялостна позлата

Размер: 40 мм

Видове подаръци: Медали и Монети

По интереси: Луксозни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.