Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Медальон Кръг с истински метеорит

Арт.№ 0330493

Кръгла плочка от истински метеорит - оригинално предложение за подарък, с който ще изпъкнете!

Метеоритите са парчета от астероиди и други органи, като на Луната и Марс, които пътуват през пространството докато не паднат на Земята. Метеоритите падат на Земята през цялото време и са разпределени по цялата планета.

Звучи много мистично, нали? Не е вълнуващо да се намери парче от друга планета тук на Земята? А какво ще кажете за възможността да подарите един такъв уникален метеорит на любима за сърцето Ви дама? Направете един незабравим подарък. 

Какво съдържа всеки анализ, който можете да добавите към своя пакет вижте ТУК!

Цена

75,00 лв.

Избор на вариант

 • с гравиране

Персонализирай продукта:


Добавете още

ЗВЕЗДНИ АНАЛИЗИ
 • Нумерологичен анализ на име - Няма наличност
  + 59,55 лв.
 • Нумерологичен анализ на дата на раждане - Няма наличност
  + 99,55 лв.
 • Лунен планер+ Астро анализ на вашата Луна - Няма наличност
  + 88,00 лв.
 • Астро анализ на натална карта - Няма наличност
  + 125,00 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Изберете един мистичен и  магичен подарък за рожден ден, имен ден или друг повод на любим за сърцето Ви човек!

Представяме Ви медальон с Кръгла плочка от истински каменен метеорит. 

Класифицирани според тяхната структура и минералогия, метеоритите се категоризират в три основни групи - каменни, железни и каменно-железни метеорити. Каменните метеорити съставляват приблизително 94% от наблюдаваните падания и се смята, че са материал от мантията и кората на астероидите. За няколко каменни метеорити се смята, че са от комети. Каменните метеорити съдържат приблизително 75-90% силикати (каменисти) минерали (най-вече оливин и пироксен) и 10-25% никел-желязна сплав и железен сулфид.

Медальонът пристига при Вас в торбичка от органза.

Размери на метеорит кръг: 4 см.

Приблизителна дължина на верижката: около 22 см.

Верижката е кожена, с регулируема дължина. 

Държачът, свързващ висулката и верижката, е изработен от сребро проба 925.

Има възможност да получите метеорита в автентичния му вид или, ако желаете, може да се гравира Ваш кратък текст. Цената се променя в зависимост от това какво ще изберете. 

* Зодията е примерен вариант, който показва как изглежда гравирането.

 

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Бижута

По интереси: Нестандартни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.