Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Oт Подаръци.бг съветваме да се чуете с наш консултант, преди да направите поръчка с продукти, податливи на разваляне предвид високите температури. Благодарим Ви!

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Медальон Кръг с истински метеорит

Арт.№ 0330492

Кръгла плочка от истински метеорит - оригинално предложение за подарък, с който ще изпъкнете!

Метеоритите са парчета от астероиди и други органи, като на Луната и Марс, които пътуват през пространството докато не паднат на Земята. Метеоритите падат на Земята през цялото време и са разпределени по цялата планета.

Звучи много мистично, нали? Не е вълнуващо да се намери парче от друга планета тук на Земята? А какво ще кажете за възможността да подарите един такъв уникален метеорит на любима за сърцето Ви дама? Направете един незабравим подарък. 

Докоснете своето любимо момиче - гадже, годеница, съпруга или важна за сърцето Ви дама  - майка, сестра, племенница, приятелка, колежка, до тези уникални образувания от Космоса. Поднесете медальона за всеки специален повод и предизвикайте вълнение и щастливи възклицания. 
 

Цена

65,00 лв.

Избор на вариант

  • без гравиране
  • с гравиране

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Изберете един мистичен и  магичен подарък за рожден ден, имен ден или друг повод на любим за сърцето Ви човек!

Представяме Ви медальон с Кръгла плочка от истински каменен метеорит. 

Класифицирани според тяхната структура и минералогия, метеоритите се категоризират в три основни групи - каменни, железни и каменно-железни метеорити. Каменните метеорити съставляват приблизително 94% от наблюдаваните падания и се смята, че са материал от мантията и кората на астероидите. За няколко каменни метеорити се смята, че са от комети. Каменните метеорити съдържат приблизително 75-90% силикати (каменисти) минерали (най-вече оливин и пироксен) и 10-25% никел-желязна сплав и железен сулфид.

Медальонът пристига при Вас в торбичка от органза.

Размери на метеорит кръг: 4 см.

Приблизителна дължина на верижката: около 22 см.

Верижката е кожена, с регулируема дължина. 

Държачът, свързващ висулката и верижката, е изработен от сребро проба 925.

Има възможност да получите метеорита в автентичния му вид или, ако желаете, може да се гравира Ваш кратък текст. Цената се променя в зависимост от това какво ще изберете. 

* Зодията е примерен вариант, който показва как изглежда гравирането.

 

Време за доставка: 2-3 работни дни

Видове подаръци: Бижута

По интереси: Нестандартни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5 лв -Цената до адрес на клиента е 7 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 13,95 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.