Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Метално канче с карабинер и текст Don’t stop when you’re tired…

Арт.№ 1080021

Канче с карабинер и надпис Don’t stop when you’re tired… - страхотен и практичен подарък с мотивиращ надпис. С канчето ще окуражите приятел, на когото му предстоят кардинални промени: следване в университет, дипломиране, преместване в друг град или държава, започване на нова работа. 

Превърнете подаръка в стимул, смелост и мотивация за успех и сбъднати мечти. 

Цена

25,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Канче с карабинер и надпис Don’t stop when you’re tired… - практичен и свеж подарък за всеки повод. Зарадвайте брат, сестра, приятел, колега и всеки, който цени нестрандартните подаръци!

Подарете скъп спомен и настроение за всяка глътка кафе или чай!

Канчето е красиво опаковано в специална hand-made кутия, изработена от пресован картон, и е придружено от етикет, гарантиращ неговия произход и високо качество!

  • Подходящо както за планина и къмпинг, така и за домашна употреба.
  • Дръжка-карабинер, която го прави супер удобно за закачане.
  • Високо качество на печат.
  • Подходящо за използване в миялна машина.
  • Вместимост - 300 мл.
  • Височина - 9 см.

Време за доставка: 1-2 Работни дни

Вместимост: 300 мл

Размер: 9 см

Материал: Метал

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.