Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Метално канче с надпис And so the adventure begins

Арт.№ 1080011

Метално канче с надпис And so the adventure begins - практичен и различен подарък, който ще зарадва всеки приключенец и ценител на малките жестове и оригиналните послания. Поднесете на някого, който е на прага на нов етап от живота си - дипломиране, старт в кариерата или на предстоящо местене в нова държава, сватба или бебе. 

Оставете скъп спомен от промяната и бъдете причина за усмивки при всяка глътка кафе или чай. 

Цена

24,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 14 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Метално канче с надпис And so the adventure begins - практичен и свеж подарък за всеки повод, с който можете да зарадвате брат, сестра, гадже, колега и всеки приятел, който е приключенец и обича креативните и различни подаръци. 

Подарете им скъп спомен и настроение за всяка глътка кафе или чай!

Всяко едно канче е красиво опаковано в специална hand-made кутия, изработена от пресован картон, придружено от етикет, гарантиращ неговия произход и високо качество!


Подходящо както за планина и къмпинг, така и за домашна употреба.

Високо качество на печат.

Подходящо за използване в миялна машина.

Вместимост - 360 мл.

Височина - 8,6 см

 

Време за доставка: 1-2 Работни дни

Вместимост: 360 мл

Размер: 8,6 см

Материал: Метал

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: SPEEDY -Цената до офис на SPEEDY е 5,9 лв -Цената до адрес на клиента е 7,9 лв -Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 20,20 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти.. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.